vrtic-marjan-obavijesti

Dragi roditelji,

sutra (8.6.2021) počinju upisi u DV Marjan. Stoga Vas unaprijed obavještavamo i molimo za razumijevanje jer neki programi i objekti nisu ponuđeni u aplikaciji za upis. Naime, zbog popunjenosti skupina djecom koja su prelaze iz jasličkih u vrtićke unutar ustanove, ove godine nije moguć upis u sljedeće programe:

Koralj – 10 satni vrtić – engleski program

Koralj – 10 satni vrtić – montessori program

Veseli dani – 10 satni vrtić

Mandalina – 10 satni vrtić

Mandalina – 10 satni vrtić – sportski program

Upisi se odvijaju preko aplikacije dostupne na linku https://upisi-vrtici.split.hr/ ,a za pomoć pri upisu možete nas kontaktirati telefonski od 9 do 17 sati na broj 021 396-277, soba odgovornog odgojitelja – lokal 5.

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content