Dječji vrtić Pahuljica nalazi se u gradskom kotaru Lovret, u prizemlju stambene zgrade te je okružen zatvorenim dvorištem opremljenim s nekoliko dvorišnih igrala.

Prostor vrtića je ugodan i poticajan, omogućava djeci slobodu kretanja, međusobnu interakciju, korištenje materijala i aktivnosti po vlastitom izboru. Bogatstvo igračaka i didaktičkog materijala nadopunjuje se samostalnom izradom sredstava za igru i aktivnosti. U tome pomažu i roditelji koji se rado i često uključuju u život i rad vrtićke skupine kroz sudjelovanje u radionicama i volontiranjem u aktivnostima.

U dječjem vrtiću Pahuljica preferira se projektni oblik učenja, a najznačajniji projekti su: “Kulturna baština našeg kraja”, “Promet”, “Dinosauri”, “Zdrava hrana”. Vrtić se uključuje i u manifestaciju za popularizaciju matematike “Večer matematike” u organizaciji Hrvatskog matematičkog društva gdje djeca s roditeljima uvježbavaju predmatematičke vještine. U vrtiću se organiziraju izleti, priredbe i kreativne radionice za djecu i roditelje, redovito se posjećuju kazališta, izložbe, muzeji, te se aktivno sudjeluje u životu lokalne zajednice kroz brojne manifestacije.

Temeljne vrijednosti koje se promiču su tolerancija, uzajamno poštovanje i povjerenje, uvažavanje različitosti, pružanje mogućnosti izbora, te gradnja pozitivne slike o sebi.


Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content