Dječji vrtić Veseli dani nalazi se u prizemlju stambene zgrade, u gradskom kotaru Lovret. U blizini vrtića su Turska kula te školski prometni poligon, stoga djeca često šetnjom odlaze na te lokacije gdje im je omogućen boravak na zraku i stjecanje novih znanja i iskustava.

Projektno učenje i istraživačke aktivnosti njeguje se na razne načine, a značajniji projekti vrtića su: „Kulturna baština našeg kraja“, „Šumske životinje“, „Emocije“ i „Moje tijelo“. Tradicijska glazba, zavičajna baština našeg kraja i znamenitosti podneblja u kojem živimo okosnica su mnogih vrtićkih aktivnosti.

U vrtiću se potiče aktivno sudjelovanje roditelja u životu vrtića uključivanjem u radionice, projekte ,prezentacije zanimanja. Vrtić često ugošćuje kazališne i glazbene umjetnike, znanstvenike, zdrastvene djelatnike i druga zanimanja te se na nivou lokalne zajednice uključuje u razne umjetničke, ekološke i humanitarne akcije, sportske aktivnosti i manifestacije.

Već dugi niz godina djeca u godini pred polazak u školu sudjeluju u CAP programu prevencije zlostavljanja koji poučava djecu njihovim elementarnim pravima.


Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content