Dječji vrtić Grdelin nalazi se u gradskom kotaru Spinut, u prizemlju stambene zgrade. U neposrednoj blizini vrtića nalazi se dječje igralište opremljeno dvorišnim igralima. Kako se nedaleko od vrtića nalaze more, lučica Spinut, park šuma Marjan, odgojitelji s djecom svakodnevno odlaze u šetnje u prirodi, gdje uz kretanje i zdrav način života potiču djecu na ekološku svjesnost i važnost suživota prirode i čovjeka.

Prostor vrtića je ugodan i intiman, njeguje se obiteljska atmosfera. Omogućava djeci međusobnu interakciju te je poticajan za korištenje materijala i aktivnosti po vlastitom izboru.

U dječjem vrtiću Grdelin projektni oblik učenja je blizak djeci i odgojiteljima. Značajniji projekti su: “Malim koracima u veliki svijet”, “Okusi i mirisi Dalmacije”, “Slikovnica, moja prijateljica”, “Mašta može svašta ”. Posebno se njeguje govor, riječ i pokret kroz oblikovanje igrokaza, recitacija i pokretnih igara.

U vrtiću se organiziraju izleti, priredbe i kreativne radionice za djecu i roditelje, posjećuju se kazališta, knjižnice, muzeji te se aktivno sudjeluje u životu lokalne zajednice kroz brojne manifestacije. Višegodišnjim sudjelovanjem u humanitarnim akcijama („Djeca za djecu“, „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“, Caritas župe sv. Ante Knin) njeguju se humane vrijednosti brige za druge, dobrote i međusobnog pomaganja.


Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content