Dječji vrtić Pčelica nalazi se na području Gradskog kotara Lovret u prizemlju stambene zgrade. Vrtić ima prostrano opremljeno dvorište u kojem djeca svakodnevno, ako to vremenski uvjeti dopuštaju, provode vrijeme i sudjeluju u aktivnostima.

U vrtiću je veliki naglasak na odgoj s glazbom. Djeca svakodnevno koriste različite instrumente, sudjeluju u glazbenim aktivnostima poput slikanja onoga što čuju, plesova, zborskog pjevanja. Svoj rad kroz godinu djeca s odgojiteljima prezentiraju i na manifestacijama u lokalnoj zajednici, poput Kulturno umjetničkih igara mladih.

U rad se redovito uključuju i roditelji putem gostovanja u skupini, sudjelovanja u radionicama i edukativnim predavanjima. U projektu „Djeca i mediji“ djeca i roditelji su na radionicama zajedno kritički promišljala o korištenju tehnologije u svakodnevnom životu. Aktivnosti provedene tijekom projekta prezentirane su na Konferenciji o medijskom odgoju u zaštiti dječjih prava.


Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content