Dječji vrtić Crvenkapica nalazi se u sklopu stambene zgrade “Kineski zid” u gradskom kotaru Spinut. Sadržava tri odgojne skupine od kojih su dvije jasličke i jedna vrtićka.

Odgojno-obrazovni rad u skupini osmišljava se promatrajući svako dijete ponaosob i skupinu kao jednu homogenu cjelinu te se na osnovu toga planira poticajno i podržavajuće okruženje usmjereno na dijete. Kako bi se djeci omogućilo da od najranije dobi uče kroz igru i uspješno razvijaju senzomotoričke vještine osmišljavaju se raznolike aktivnosti za djecu. Što su dječji prstići aktivniji, to je njihov govorni, emocionalni i intelektualni razvoj bolji.

Svakom djetetu prilazi se individualno prateći pritom njegove razvojne potrebe i mogućnosti. U svim skupinama se kod djece potiče samostalnost, razvoj kompetencija i pozitivne slike o sebi integriranjem različitih sadržaja.

S vrtićkom skupinom kroz razne projekte ostvaruje se spoznajna, emocionalna i tjelesna dobrobiti. Vrtić aktivno surađuje s lokalnom zajednicom, a česti su i odlasci u kazalište, posjeti muzejima, izleti, šetnje…


Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content