Poštovani roditelji,

Obavještavamo vas da se provode upisi za jasličke i vrtićke programe, te za posebne programe Dječjeg vrtića Marjan za pedagošku godinu 2022./2023. Zahtjevi za upis djece zaprimaju se elektroničkim putem na poveznici: upisi-vrtici.split.hr od 27. travnja (srijeda) – 04. svibnja (srijeda) 2022. god.

Poveznica za elektroničku prijavu upisi-vrtici.split.hr bit će aktivna od 27. travnja 2022. god.
U slučaju potrebe možete nas kontaktirati putem telefona na brojeve: 021/396-277 lokal 5 ili 091/2369003 u terminu od 08.00 do 15.00 sati.

VAŽNO

SUKLADNO OPĆOJ UREDBI O ZAŠTITI PODATAKA REZULTATI UPISA BITI ĆE VIDLJIVI PUTEM KODA.
RODITELJIMA SE UKAZUJE NA VAŽNOST DA KOD KOJI ĆE DOBITI PRILIKOM PRIJAVE UPISA ČUVAJU DO OKONČANJA POSTUPKA UPISA KAKO BI MOGLI PROVJERITI REZULTATE UPISA SVOG DJETETA/DJECE.


Sve o upisima pogledajte u priloženim dokumentima:


Obavijest o provođenju postupka upisa djece u programe vrtića i jaslica Dječjeg vrtića Marjan za pedagošku 2022./2023. godinu

Izvadak iz Pravilnika o načinu ostvarivanja prednosti pri upisu djece u predškolske ustanove Grada Splita

Mreža programa vrtića u Dječjem vrtiću Marjan za ped. god 2022./2023.

Vrste programa i cijene

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content