Obilježili smo Večer matematike 7.12. u suradnji s organizatorima Hrvatskim matematičkim društvom. Sudjelovale su jaslična skupina Srdelice, vrtićke skupine Ježinci i Nanari u DV Koralj i DV Potočnica 1. Matematika je uvijek i svugdje oko nas, ali u prosincu posebno promičemo njen značaj s ciljem obilježavanja manifestacije.

U prilogu se fotografije i poticajni materijali skupina. Posebna odlika večeri matematike iz godine u godinu su i suradnja s roditeljima koji se rado odazovu matematičkim radionicama te im se zahvaljujemo na suradnji.

Odgojiteljice Ivana Baričević i Ana Lazarević su uz navedene aktivnosti prezentirale ustanovu na Zlatnoj večeri matematike u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje te ostvarile suradnju sa Zajednicom tehničke kulture Split na radionici modeliranja 3D olovkama. Zahvaljujemo se tajniku Tomislavu Nikoliću i voditeljici radionice Luciji Andrei Skočić.

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content