Kao i svake godine, 1. prosinca, u suradnji s Hrvatskim matematičkim društvom obilježili smo Večer matematike u našim vrtićima. Manifestacija kojoj se radujemo te je u nekim vrtićima obilježavamo brojnim aktivnostima s djecom, a u nekim se družimo s djecom i roditeljima u večernjim satima. I ove godine igrali smo se i kroz igru i istraživanje učili. Pogledajte kako nam je bilo.

DV POTOČNICA I (Ivana Baričević i Ana Lazarević)

Djeca su istraživala Fibonaccijev niz, bavila se dekodiranjem različitih nizova, kombinacijama dobivanja prethodno zamišljenog broja, učili računske operacije, igrali šah, karte, tetris..

DV KORALJ, skupina Ježinci (odgojiteljice Antonia Bakušić i Andrea Vujnović)

DV VESELI DANI (odgojiteljice Maja Jukić, Dijana Teklić, Ivana Strmotić, Zorana Mihanović Bikić)

U DV Veseli dani radionicu nam je održao i prof. Rončević s PMF-a na temu Magnetizma.

DV POTOČNICA II (Sanja Zirojević i Mirela Filipović Grčić)

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content