DV Marjan - tjedan zdravlja

U 2021. godini djeca su nizom eko aktivnosti obilježila Tjedan zdravlja, Dan planeta zemlje 22.travnja, uključila se u projekt udruge Sunce: Obnovimo sebe-obnovimo zemlju, sudjelovala su u projektu “Otpad nije smeće” na radionicama na kojima je je djelatnik Čistoće djecu upoznavao s osnovama recikliranja otpada.

Obilježavanje Tjedna zdravlja u DV Koralj u suradnji s NZJZ: jaslične skupine kreiraju piramidu zdrave prehrane, skupina Nanari osmislila je društvenu igru na temu očuvanja planete. Skupina Montessori je u suradnji s roditeljima i udrugom Pan posadila avokado u vrtu. Montessori odgojiteljice su s djecom provodile niz aktivnosti na temu recikliranja, sadnje zdrave hrane, začina, branja povrća u vrtu, kompostiranje.

Projekt udruge Sunce na kojem su sudjelovala djeca DV Koralj, skupina Montessori –obilježili smo izradom zdravih sokova od voća i povrća ubranog u našem vrtu.

Skupina Zvjezdice Tjedan zdravlja je obilježila radionicom o ljudskom tijelu, proveli su zanimljiv eksperiment kako radi ljudsko srce, Dan planeta zemlje obilježili su  ilustracijom slikovnice Pismo iz Zelengrada.

Djeca engleskog programa Goldfish napisala su i ilustrirala slikovnicu We love earth.

Skupina Dupini je posjetila park šumu Marjan, djeca su uživala u prirodi i sportskim aktivnostima s odgojiteljicama.

Završna svečanost projekta Otpad nije smeće realizirana je na Turskoj kuli na kojoj su sudjelovala djeca DV Koralj, skupina Montessori, DV Potočnica1 i DV Veseli dani sa svojima odgojiteljima i zdravstvenim voditeljem.

MONTESSORI SKUPINA KORALJ

Aktivnosti provedene u suradnji s NZJZ u Mjesecu zdravlja objavljene su u priručniku zavoda kao dobre ideje promicanja očuvanja zdravlja u vrtiću.

DV VESELI DANI: Tjedan zdravlja i suradnju s udrugom Sunce obilježili su pripremom zdravih palačinki u vrtiću.

DV CRVENKAPICA

Tjedan zdravlja i suradnju s udrugom Sunce obilježili su izradom zdravog namaza od slanutka, soka od naranči, recikliranjem i kompostiranjem.

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content