Hrvatski institut za istraživanje mozga (HIIM) Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i pridruženi partneri i ove godine organiziraju Tjedan mozga. U obilježavanju Tjedna mozga pridružit će se Medicinski fakulteti i sveučilišne klinike u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku, Sveučilište u Zadru te mnoge udruge, škole i druge javne ustanove. Svih ovih godina cilj je bio upoznati širu javnost sa značenjem istraživanja mozga u 21. stoljeću – Stoljeću uma.

Ove godine posebno će biti obrađene sljedeće teme:

  • Razvoj mozga nakon rođenja
  • Stupnjevi stanja svijesti
  • Interakcija živčanog i probavnog sustava

I ove godine u našem vrtiću obilježili smo Tjedan mozga različitim aktivnostima.

DV Koralj, engleski program Goldfish: U skupinu nam je došao naš roditelj suradnik i ujedno psiholog, mama Marija i održala radionicu za djecu o građi i funkcijama mozga uz niz poticajnih aktivnosti.

DV CRVENKAPICA

DV POTOČNICA 1

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content