U DV Veseli dani (Ivana Strmotić i Zorana Mihanović Bikić) i DV Potočnica 1 (Ivana Baričević i Ana Lazarević) obilježili smo Tjedan mozga (14.-20.3.2022.) projektnim aktivnostima upoznavanja građe mozga (DV Veseli dani) i istraživanja neuroplastičnosti mozga, njegovoj sposobnosti da se prilagođava na nova iskustva, uvjete, adaptira ili čak mijenja (project Neuroplasticity , Potočnica 1).

Aktivnosti su u suradnji s Medicinskim fakultetom u Splitu objavljene u programu obilježavanja Tjedna mozga u splitsko-dalmatinskoj županiji. U prilogu je i pregled aktivnosti engleskog programa Potočnice 1.

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content