Kao i svake godine, djeca naših vrtića su posjetila školu koju će pohađati. Djeca Dv Koralj, skupine Periske, Nanari, Zvjezdice i Goldfish su sa svojima odgojiteljicama i pedagoginjom posjetila OŠ Skalice i doznala što ih čeka na jesen i kako je u školskim klupama. Susret bude posebno dojmljiv i zbog školaraca koji su pohađali naše vrtiće i radujemo se vidjeti ih opet.

Također, djeca i odgojitelji DV Gajeta, DV Kekec i DV Grdelin u pratnji pedagoginje su bila u OŠ Spinut gdje su boravila na satu s djecom prvog i drugog razreda. Tom su prigodom pokazali znanja stečena u vrtiću, vidjeli “stare” prijatelje te uz školsku psihologinju obišli školu i upoznali se s brojnim dodatnim sadržajima (knjižnica, informatička učionica, kuhinja i blagovaona, dvorana i vanjsko igralište) koje će i sama koristiti od jeseni.

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content