U proteklim mjesecima održali smo poticajne radionice u našim vrtićima zahvaljujući roditeljima naše djece koji su nam partneri u kreiranju i realizaciji vrtićkog kurikuluma te surađivali s našim divnim vanjskim suradnicima. Svima se zahvaljujemo na odličnim radionicama i veselimo daljnjoj suradnji.

Kulinarska radionica chefa Hrvoja Zirojevića i kuhara Srđana Lukića u DV Koralj, skupina Ježinci. Koralj je mirisao po najboljim božićnim kolačima i zapisali smo neke nove recepte.

Radionice naše redovite suradnice arhitektice Vande Trifunović: učili smo crtati tlocrte, izrađivati životinje i njihova staništa..DV Pahuljica i DV Koralj, skupina Goldfish

Roditelji Šegović iz DV Veseli dani omogućili su djeci posjet Lučkoj kapetaniji, stručno vodstvo posade i razgledavanje te pobliže upoznavanje sa zanimanjem pomorca.

S roditeljima DV Koralj, Periske i odgojiteljicama Zoranom i Gordanom zasadili smo nove sadnice donirane od Parkova i nasada kojima se zahvaljujemo na kontinuiranoj suradnji i donacijama.

Prosinac smo završili u suradnji s kotarom Lovret i s djecom okitili bor u četvrti Skalice.

Iz Slobodne Dalmacije:

https://slobodnadalmacija.hr/split/ovaj-splitski-kvart-cesto-je-na-losem-glasu-ali-ne-i-danas-pogledajte-kako-su-ga-djeca-ukrasila-bilo-je-predobro-1349419

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content