U DV Marjan Split, matični objekt Mandalina, 17. veljače 2023. održan je stručni skup Kolegijalni dijalog i suradnja u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje, namijenjen stručnim suradnicima pedagozima dječjih vrtića iz četiri dalmatinske županije. Predavanja i radionicu su vodili: viša savjetnica AZOO za pedagoge Đurđica Kaurloto Martinić, pedagoginja DV Marjan Zrinka Marović i pedagog DV Cvrčak Solin Davor Mikas.

Skup je problematizirao pitanja vezana za pripravnički staž pedagoga pripravnika, zadaće mentora i pripravnika u povjerenstvu za stažiranje, ulogu pedagoga u povjerenstvu za stažiranje odgojitelja pripravnika te važnost kvalitetnih komunikacijskih vještina u radu pedagoga.

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content