Realizirali smo brojne stručne aktive u 2022.-2023. godini.

Psihologinja Najda Čajo i pedagoginja Antonia Radeljak Gudelj su održale ciklus radionica za roditelje na temu: Emocionalna samoregulacije u djece, pedagoginja Antonia je održala radionice na temu:

Mindfulness u vrtiću, Terapijske priče, Primjena fraktalnog crteža u radu s djecom, u suradnji s pedagoginjom Ines Boticom održala je stručno predavanje na temu Razvojne mape. Pedagoginje su u suradnji s odgojiteljicama Anom Lazarević, Ivanom Baričević održala predavanje i prikaz prakse na temu Prostorno-materijalnog oblikovanja vrtića, a u suradnji s odgojiteljicama Zoranom Mihanović Bikić, Ivanom Strmotić, Majom Jukić, Dijanom Teklić, Gordanom Goretom, Zoranom Plazonić, Ivanom Baričević i Anom Lazarević radionicu na temu Razvoj predmatematičkih vještina u djece. Realizirali smo stručnu refleksiju s odgojiteljima na temu Erasmus projekata i Održivog razvoja. Stručni tim za darovite realizirao je dva aktiva za odgojitelje na temu rada s bistrom i potencijalno darovitom djecom. Pedagoginja Zrinka Marović s odgojiteljicama je predstavila nekoliko projekata naše Ustanove na stručnim aktivima i realizirala aktive na temu uređenja vanjskog vrtićkog prostora.

Pohađali smo edukacije na temu Asocijativne karte, SANELA radionice s temama ranog učenja engleskog jezika, pripovijedanja bajki u organizaciji Park šume Marjan, plesne radionice u Varaždinu, Rukomet u vrtiću u organizaciji Hrvatskog rukometnog saveza. U našoj ustanovi organizirana je edukacija za nove CAP pomagače, 16.i 17.6.2023. u DV Koralj.

Stručno predstavljanje Ustanove:

-odgojiteljica Klara Petrić i pedagoginja Antonia Radeljak Gudelj su prezentirale temu Prikaz rada s darovitim djetetom na Simpoziju Jasne Arrigoni u organizaciji Centra izvrsnosti u Rijeci, 23.3.

-odgojiteljice Anita Kunčić i Ivona Buzov, pedagoginja Antonia Radeljak Gudelj, DV Koralj su prezentirale projekt HAPPY AND HEALTHY na međunarodnoj MIB konferenciji pod krovnom temom “Zaštita zdravlja djece i mladih”, 11.5.2023.

-psihologinja Najda Čajo i pedagoginja Antonia Radeljak Gudelj su prezentirale temu Razvoj emocionalne samoregulacije u djece na međunarodnoj MIB konferenciji, 11.5.2023.

-odgojiteljice Gordana Goreta i Zorana Plazonić, DV Koralj (projekt: Uvedimo eko u naše živote) su predstavljale Ustanovu na: Projekti iz područja nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo“, Vlade RH (smotra za područje Splitsko-dalmatinske, Dubrovačko-neretvanske, Šibensko-kninske i Zadarske županije) 5.5.2023.

-u okviru Međunarodnog dana obitelji na Okruglom stolu tri predškolske ustanove u Splitu (DV Marjan, DV Radost, DV Cvit mediterana) u sklopu projekta Vrtić za suvremenu obitelj uz podršku partnera Grada Splita, Ustanovu su prezentirale psihologinja Najda Čajo, pedagoginja Antonia Radeljak Gudelj, odgojiteljice DV Potočnica II, Ivana Baričević i Ana Lazarević s temom Zaštita mentalnog zdravlja djece i mladih

-odgojiteljice Ana Lazarević i Ivana Baričević, DV Potočnica I, s temom: “Reggio kao inspiracija u prostorno-materijalnom oblikovanju vrtića” su predstavljale ustanovu na: Međunarodna znanstveno – umjetnička konferencija „Nova promišljanja o djetinjstvu / Rethinking childhood“ u Zadru, 2.6.2023.

-odgojiteljice Zorana Plazonić, Gordana Goreta, DV Koralj, Ivana Baričević i Ana Lazarević, DV Potočnica I aktivno su sudjelovale na Zlatnoj večeri matematike te prezentirale razvoj predmatematičkih vještina u vrtiću

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content