Posljednja dva tjedna imali smo priliku surađivati sa španjolskim i češkim odgojiteljima s kojima smo se družili nekoliko dana i organizirali stručne opservacije prakse i refleksije.

Odgojitelji iz Češke su posjetili DV Potočnicu1, DV Koralj, englesku i Montessori skupinu, DV Veseli dani, DV Potočnica 2-jasličku skupinu, DV Mandalina (redoviti jaslički i vrtićki te integrirani sportski program) i DV Gajeta. Tijekom nekoliko dana nazočili su brojnim aktivnostima u našim vrtićima te refleksijama s odgojiteljima, pedagoginjama i ravnateljicom.

Odgojitelji i nastavnici iz Španjolske su preko Erasmus+ programa došli u stručnu posjetu osnovnoj školi Spinut i DV Mandalina. Tom prilikom ravnateljica DV Marjan im je predstavila sustav ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u Hrvatskoj, a tijekom obilaska vrtića Mandalina pedagoginja ih je upoznala s vrstama programa, osmišljavanjem prostorno-materijalnog okruženja i projektnim načinom rada. Razmjena iskustava i uvid u rad s djecom obogatila je stručnjake praktičare.

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content