Povodom Dana planeta Zemlje u splitskoj osnovnoj školi “Skalice” organizirana je besplatna razmjena korištenih predmeta. Cilj je razvijanje svijesti kod građana, a osobito djece o važnosti kruženja, a ne nepotrebnog gomilanja predmeta i stvaranje otpada. Sajam su posjetila djeca DV Pahuljica, DV Crvenkapica i DV Koralj, Montessori skupina. Donijeli su po 3 stara predmeta/priče za koje su dobili bonove koje su zamijenili za predmete ponuđene na Sajmu, već korištene, njima nove i neistražene.

Izjave i iskustva naše djece objavljena su i u tv prilozima TV Dalmacije i regionalnog dnevnika, te na stranici https://magazin.hrt.hr/price-iz-hrvatske/sajam-razmjena-protiv-nepotrebnog-gomilanja-predmeta-6974394

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content