Tijekom svibnja i lipnja realizirali smo nekoliko zanimljivih i poticajnih radionica u suradnji s vanjskim stručnjacima u našim vrtićima.

U suradnji s udrugom Sunce organizirali smo radionicu izrade kompostišta u staklenci za svako dijete u Dv Koralj, engleskom programu. Surađivali smo i s arhitekticom Vandom Trifunović koja nam je održala radionicu Prostor i dijete.

U skupini Zvjezdice, DV Koralj, došli su nam edukatori Regionalnog centra čistog okoliša s radionicom na temu pravilnog gospodarenja otpadom o čemu je prilog snimila i TV Dalmacija.

u DV Veseli dani (M.Jukić-D.Teklić) naši redoviti suradnici, profesori s PMF-a (Tomislav Rončević, Ivana Weber, Tamara Rom) su djecu upoznali s pojavom magnetizma te poklonili metereološku stanicu za učenje i igru u skupini.

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content