U okviru projekta Mali za velike i male, OŠ braće Radića i udruga Most tijekom nekoliko etapa projekta promicali su razne ciljeve kao što su važnost volontiranja i društveni aktivizam. Pri kraju projekta jedna od aktivnosti bila je izrada hobotnica od vune koje su poklonjene DV Marjan, objektu Koralj, skupini Goldfish.

Rado smo ugostili pedagoginju i ravnateljicu škole koje su donijele hobotnice i družile se s našom skupinom. Radujemo se daljnjoj planiranoj suradnji škole i vrtića.

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content