DV Marjan - odgoj glazbom

Odgoj s glazbom „Musica“ je program koji je osmišljen kako bi dijete odgajalo kroz glazbu neovisno o daljnjem školovanju. Zadaci se ostvaruju kroz aktivnosti pjevanja, slušanja glazbe, sviranja posebno prilagođenog Orff instrumentarija koji je osmišljen za djecu u predškolskoj dobi, razne glazbene igre poput plesa šarenim maramama ili imitacija raznih životinja poput slona ili lava kojim se osvještava razlika između glazbenih dubina ili visina.
Upotrebom instrumenata, klasične glazbe, pjesmica i ritmova unaprjeđuje se rad s djecom (iz brošure glazbene udruge Musica, voditeljica mag.mus. Lana Marasović.)

Program se realizira putem brojnih glazbenih radionica s raznim temama iz područja klasične glazbe. Jednu od takvih radionica, Karneval životinja, organizirali smo u DV Koralj u Montessori skupini. Zahvaljujemo se voditeljici Matei, glazbenoj udruzi Musica i radujemo se idućoj radionici.

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content