U DV Mandalina 20. ožujka 2023. obilježen je Dan oralnog zdravlja. U odgojnim skupinama Bubamare, Dupini, Tratinčice i Ježići toga dana boravile su liječnice dentalne medicine Anamarija Vidović i Matea Vučetić.

Kroz raznovrsne edukativne aktivnosti djeca su imala priliku upoznati se s važnošću očuvanja zubi. Na temu oralnog zdravlja poslušala su priču, upoznala se s hranom koja pogoduje kvarenju zubi, imala su priliku isprobati pravilno četkanje i obavljen je pregled za svu djecu.
Po završetku edukacije djeci su podijeljene diplome za hrabrost i edukativni materijali.

Ovo je jedna u nizu aktivnosti kojom se u vrtiću Mandalina promiče zdravlje i zdrav način života. Putem integriranog sportskog programa, svakodnevnog vježbanja i boravka na zraku, šetnjama Marjanom, realizacijom projekta Mediteranska prehrana i sl. odgojno-obrazovnim aktivnostima djeci se želi približiti, potaknuti i osvijestiti važnost njegovanja zdravog stila života od najranije dobi.

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content