Kao i svake godine brojnim aktivnostima smo obilježili Noć knjige koje se održava u sklopu obilježavanja Svjetskog dana knjige i autorskih prava, 23. travnja i Dana hrvatske knjige, 22. travnja. Ove godine motiv Noći knjige je bila sloboda te knjiga kao prostor slobode.

Prigodnim programa obilježili smo Noć knjige u DV Koralj, a neke od aktivnosti uključuju dječje kreiranje slikovnice Bratac Jaglenac i sestrica Rutvica i izradu bookmarkera u Montessori skupini Periske. Slikovnicu još uvijek možete pročitati na izložbi u GKMM:

U skupini Ježinci mama Radovniković je djeci pročitala slikovnicu, skupina Zvjezdice je osmislila story cubes, kockice pričalice s motivima pročitane slikovnice, nove u Maloj knjižnici- Alba, riba koja živi sto gpodina, u engleskoj skupini Goldfish odgojiteljica Jelena i pedagoginja Antonia su održale radionicu za djecu Kamishibai pripovijedanje priča, pedagoginja Ines je djeci pročitala Kronike iz Narnije, skupina Papaline je osmislila nekoliko slikovnica koje u prilogu možete pročitati, kao i slikovnicu skupine Ježinci.

U DV Veseli dani djeca su ušla u ulogu autora i osmislila slikovnicu Carstvo životinja, a DV Crvenkapica je izradila mozaik fotografija brojnih aktivnosti.

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content