Naša tradicija, naša povijest i naša kultura nas određuju i oblikuju. Naša obveza je stoga njegovati je za buduće generacije, kako bi se u današnjem svijetu globalizacije sačuvalo ono što nas određuje, što nam daje identitet, prepoznatljivost i jedinstvenost.

Tradicija, kulturna baština i zavičajni govor su vrijednosti koje njegujemo u Dječjem vrtiću Tamarin. Djeca uče o vlastitoj kulturi na način da se potiče i razvija osjećaj tolerancije prema različitostima, drugim kulturama, narodima i običajima koje nas obogaćuju, potičući suživot i međusobno poštivanje. U tom duhu, u povodu Dana Grada i njegova zaštitnika sv. Dujma, djeca iz vrtića Tamarin s odgojiteljicama Blanšom Bašić i Ivonom Baketić prošetala su gradom odjevena u stare splitske nošnje uz odobravanje i na radost naših sugrađana.

https://dalmatinskiportal.hr/zivot/usuret-sv–duji-djeca-iz-vrtica-tamarin-ozivjela-splitsku-tradiciju/132562
Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content