I ove godine obilježili smo Mjesec hrvatske knjige u DV Koralj i Maloj knjižnici Koralj nizom prigodnih aktivnosti kao što su organizirane čitaonice, posjet knjižnicama, suradnja s roditeljima, pisanje priča, posjet bivših predškolaca koji su čitali u skupini .. Kontinuirano potičemo ranu i obiteljsku pismenost u vrtićima u suradnji s roditeljima, a u ovom periodu više se povezujemo s institucijama sličnih ciljeva kao što su Knjižnice Grada Splita i Zagreba. Manifestacija je pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija RH i ove godine je realizirana pod nazivom Književnosti bez granica i sloganom Nek ti riječ ne bude strana(c).

U prosincu je naš Kamishibai tim (djeca skupine Goldfish, odgojiteljice Anita i Ivona te pedagoginja Antonia) nastavio s promicanjem kamishibai tehnike pripovijedanja priča. Napravili smo nove kamishibai priče i posjetili sve skupine DV Koralj da zajedno uživamo u njima i širimo interes prema toj japanskoj metodi pripovijedanja priča u slikama. Obilježili smo i Svjetski dan “Kamišibaja” 7.prosinca 2023.

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content