“Jednog sam dana pročitao knjigu i cijeli mi se život promijenio.” – Orhan Pamuk

Povodom Mjeseca hrvatske knjige proveli smo niz aktivnosti s ciljem poticanja razvoja rane pismenosti u djece, s naglaskom na razvoj motivacije za čitanje te nastavili s istima i nakon obilježavanja manifestacije.

Odgojitelji su organizirali posjete knjižnicama, u DV Koralj, skupine Montessori (odgojiteljice Zorana i Gordana) i Zvjezdice (odgojiteljice Anamarija i Matea), DV Veseli dani (odgojiteljice Ivana i Zorana) i DV Pahuljica (odgojiteljica Gordana) posjetilo nas je mnogo roditelja suradnika i čitalo djeci. Skupinu Dupini (odgojiteljice Maja i Jadranka) posjetila je dječja spisateljica i pročitala autorsku slikovnicu o bojama. Psihologinja Najda i pedagoginje Antonia i Ines čitale su djeci: Miš lavljeg srca, Vjeverice svađalice, Četiri godišnja doba, ..Aktivnosti nakon čitanja bile su brojne: double doodle play aktivnosti uz glazbu, izrada bookmarkera, Brain Gym vježbe,mindfulness aktivnosti, ples, slikanje, bojice plesalice..Djelatnici i roditelji su poklonili knjižnici niz slikovnica i obogatili je novim naslovima te im se zahvaljujemo.

DV KORALJ

DV VESELI DANI

DV PAHULJICA

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content