U organizaciji Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, djeca DV Koralj, skupina Periske, DV Crvenkapica, DV Mandalina i DV Veseli dani sudjelovala su na manifestaciji Poslušaj glas prirode koja se održala 8. lipnja na Prokurativama te smo obilježili Svjetski dan mora i oceana. Kroz niz radionica, kvizova, nagradnih igara te drugih aktivnosti, djeca su imala priliku upoznati se s brojnim temama iz područja zaštite prirode i bioraznolikosti.

Detaljnije možete pročitati putem linka:

https://slobodnadalmacija.hr/split/mingor-uz-kvizove-i-radionice-obiljezio-svjetski-dan-zastite-mora-i-oceana-na-prokurativama-jednostavni-koraci-doprinose-zastiti-prirode-i-bioraznolikosti-1199270

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content