DV Marjan - mali vodic

Dragi roditelji,

živimo u izazovnim vremenima, s nizom stresnih događaja s kojima se svakodnevno suočavamo. Ti događaji izazivaju određene emocionalne reakcije i stanja, kako kod odraslih tako i kod djece.

Vaše dijete može imati promjene u ponašanju s kojima se teško nositi i koje vas brinu.

Ovaj Vodič može Vam poslužiti kao podrška u roditeljskoj ulozi, pojasniti što se i zašto događa Vašem mališanu te što učiniti kako bi mu olakšali.

„Mali vodič kroz velike promjene“ su pripremili Gordana, Mia i Krešimir iz Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba, a možete ga preuzeti na ovom linku.  

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content