U prilogu pogledajte kako smo i ove godine obilježili Festival znanosti u suradnji sa Sveučilištem u Splitu na temu Priroda i društvo.

DV POTOČNICA 1

DV VESELI DANI

Uz aktivnosti izrade sapuna DV Veseli dani (skupina Maja Jukić i Dijana Teklić) ostvarili smo suradnju s Prirodoslovno-matematičkim fakultetom u organizaciji dr.sc. Tomislava Rončevića, prof. i suradnika.

DV KORALJ, skupine Ježinci, Nanari, Periske

U skupini Nanari (Vita Šodan i Ivana Kovačić) se zahvaljujemo mami Dijani na suradnji i brojnim provedenim eksperimentima.

Montessori Periske (odgojiteljice Gordana Goreta i Zorana Plazonić) obilježila je Festival znanosti nastavkom projektnih aktivnosti u sklopu eTwinning projekta “If there are bees, there is life”. Prikazivali su kratki film “Fantastični život pčela”, a u goste im je na oduševljenje djece stigao pčelar Goran Jurjević koji je održao malu radionicu pčelarstva te ih podsjetio na iznimnu važnost pčela za ekosustav i proizvodnju hrane. Pčelar Goran podijelio je svoja znanja i iskustva i pričao zanimljivosti o pčelama, kako žive u prirodi, proizvode med, oprašuju biljke…Djeca su imala priliku vidjeti kako izgleda košnica, obući zaštitno odijelo i šešir s mrežom, saznati što je nektar, matična mliječ, pelud te kako pčele proizvode med. Na brojna dječja pitanja pčelar Goran je strpljivo odgovarao i poklonio im je 3 staklenke različite vrste meda i pelud koje će iskoristiti u nastavku projektnih aktivnosti.

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content