Nakon uspješno završenog prvog projekta Unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, obavještavamo Vas da je Dječjem vrtiću Marjan kao prijavitelju odobren drugi projekt, tj. nastavak projekta „Vrtić po mjeri suvremene obitelji“ u iznosu od 3.785.934,46 HRK za koji je potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava, UP.02.2.2.16.0094, dana 23.prosinca 2021. godine.

Partner Vrtiću na projektu je Grad Split.

Navedeni projekt odobrilo je Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike u sklopu poziva UP.02.2.2.16 „Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“ iz Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ iz Europskog socijalnog fonda.


INFORMACIJE O PROJEKTU:

Naziv projekta: „DV Marjan – vrtić za suvremenu obitelj“ UP.02.2.2.16.0094
Fond: Europski socijalni fond
Program potpore: Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.
Nositelj projekta: Dječji vrtić Marjan
Partner: Grad Split
Ukupna vrijednost projekta: 3.785.934,46 kuna
Iznos koji sufinancira Europska unija: 3.785.934,46 kuna (100%)
Trajanje projekta: 20 mjeseci

Kratki opis projekta:

Projektom „DV Marjan- vrtić za suvremenu obitelj” omogućit će se uvođenje 6 produljenih programa, od kojih su tri posebna: Montessori, glazbeni i dramsko-scenski. U sklopu produljenih programa uvest će se programi inkluzije za djecu s teškoćama u razvoju. Zaposlit će se 15 novih odgajatelja/ica i 4 stručna suradnika za rad u produljenim boravcima u sklopu ustanove Dječji vrtić Marjan. Kroz razne edukacije, usavršiti će se i ojačati kapaciteti odgojitelja i stručnih suradnika za kvalitetniji rad s djecom i njihovim roditeljima.

Cilj projekta:

„DV Marjan – vrtić za suvremenu obitelj“ nastao je s ciljem poboljšanja usklađenosti obiteljskih i poslovnih obveza roditelja. Kroz organiziranje produljenog boravka poboljšat će se već postojeći te uvesti novi programi ranog i predškolskog odgoja. Projekt će rezultirati podizanjem kvalitete života u Gradu Splitu.


Ciljane skupine:

Roditelji koji imaju potrebu za produljenim boravkom u novom radnom vremenu DV Marjan kako bi bolje uskladili svoje radne obaveze. Djeca koja su upisana u redovne programe, a čiji roditelji imaju potrebu za produljenijim radom vrtića, a sve sukladno državnom predškolskom standardu čime se neće ugroziti prava djece. Nezaposlene osobe koje su svoj posao uspjele pronaći kroz prijavu na natječaje za provedbu projekta „DV Marjan – vrtić za suvremenu obitelj“.

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content