DV Marjan -dani medijske kulture

Dane medijske kulture obilježavamo svake godine nizom aktivnosti u DV PČELICA. Koristili smo i korisne materijale o djeci i medijima koje možete pronaći na stranici: medijskapismenost.hr

Djeca su upoznala medij filma, razgovarali smo o korištenju tv-a, kvalitetnim crtićima, rezali i lijepili informacije iz novina, napravili vrtićke novine. Snimali su intervjue, vremensku prognozu, nosili putujući ruksak kućama u kojem je bila slikovnica i bilježnica za pisanje dojmova s roditeljima. U prilogu su fotografije projekta na temu djece i medija.

Pripremile: Mirjana Širović i Antonia Radeljak Gudelj

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content