Tijekom prosinca smo uživali u posebnom blagdanskom duhu u vrtiću te vam donosimo fotografije brojnih prigodnih aktivnosti na kojima možete osjetiti dio našeg ozračja ispunjenog zajedništvom, pomaganjem, kreativnošću, druženjima.

DV VESELI DANI: Dan otvorenih vrata i pečenje kolača s roditeljima, humanitarne aktivnosti za dječji dom Maestral, prikupljanje slikovnica za djecu KBC Split i priprema slastica i čestitki za štićenike Doma za starije i nemoćne Lovret

DV KORALJ: radionice s roditeljima, dan otvorenih vrata u Goldfish s kojima smo posjetili Advent i otišli na probe baleta Orašar u HNK, humanitarna akcija za udrugu Most, radionica pečenja medenjaka u Montessori skupini Periske pod vodstvom slastičarke Marijane, božićna priredba u Zvjezdicama i Nanarima..

DV POTOČNICA II, DV CRVENKAPICA I DV PAHULJICA gdje su roditelji Lozovina uveselili djecu glazbenom radionicom

PRILOG VIDEO engleskog programa Goldfish DV Koralj

link engleskog programa DV POTOČNICE 1 putem kojeg možete pogledati fotogaleriju radionice pod vodstvom mama Petre i Josipe na kojoj su djeca i roditelji osmišljavali ukrase od vune

božićna radionica - 1

Svima čestitamo Božić i Novu godinu!

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content