U sklopu obilježavanja 16.Tjedna psihologije održano je predavanje za roditelje na temu Razvoj emocionalne samoregulacije u djece rane i predškolske dobi u DV Koralj, 22.2.2023. u 16,30h.

Predavanje su vodile Najda Čajo, psiholog i Antonia Radeljak Gudelj, pedagog. Zahvaljujemo roditeljima na interesu i aktivnoj suradnji.

Zbog većeg odaziva roditelja, tema će se ponavljati za roditelje djece jaslične dobi koja pohađaju DV Koralj, DV Crvenkapica i DV Potočnica II. i to 8.ožujka 2023. u 16,30 h u DV Koralj, a potom i za roditelje objekata DV Veseli dani, DV Pahuljica, DV Crvenkapica, DV Potočnica 1, DV Pčelica u terminu o kojem će roditelji biti pravovremeno obavješteni tijekom mjeseca ožujka.

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content