Poštovani roditelji,

obavještavamo Vas kako se rad Vrtića od ponedjeljka, 25. svibnja 2020. organizira na uobičajeni način, uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Djeca se vraćaju u svoje vrtiće, a rad će se odvijati sukladno zadnjim Uputama HZJZ (objavljenima 20.05.2020.).

Molimo roditelje da se upoznaju s mjerama HZJZ vezano za zdravstveni status i dolazak – odlazak djeteta u vrtić te se istih pridržavaju.

Također molimo roditelje da donesu djetetovu opremu za naredni tjedan, u imenom naznačenom ruksaku ili vrećici, u vrtić djeteta u petak, 22.05.2020. od 8 do 12 sati.

Prihvat djece će i dalje biti na ulazu u vrtić te molimo roditelje za strpljenje i održavanje preporučenog razmaka pri dolasku i odlasku.

Roditelji/skrbnici dužni su izmjeriti tjelesnu temperaturu djetetu svaki dan
prije dolaska u ustanovu, te u slučaju povišene tjelesne temperature ne smiju
dovoditi dijete u ustanovu nego se javljaju telefonom odgojitelju i izabranom
pedijatru.

Preporuka je da svaki dan prije odlaska u ustanovu roditelj u
djetetovu bilježnicu (blok, rokovnik) upiše vrijednost izmjerene temperature
kod djeteta. Bilježnicu dijete donosi sa sobom u ustanovu a odgajatelj
svakodnevno provjerava
.

Veselimo se povratku djece!

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više