Poštovani roditelji,

Obavještavamo vas da se provode upisi za jasličke i vrtćke programe, te za posebne programe Dječjeg vrtića Marjan za pedagošku godinu 2021./2022.

Zahtjevi za upis djece zaprimaju se elektroničkim putem na poveznici: upisi-vrtici.split.hr od 08. lipnja (utorak) – 15. lipnja (utorak) 2021. god. do 24.00 sata ili osobno u objektu Dječjeg vrtića Mandalina, u Splitu, Put svete Mande 11, u navedenim terminima u vremenu od 9.00 do 17.00 sati.


Poveznica za elektroničku prijavu upisi-vrtici.split.hr bit će akivna od 08. lipnja 2021. god.


VAŽNO
SUKLADNO OPĆOJ UREDBI O ZAŠTITI PODATAKA REZULTATI UPISA BITI ĆE VIDLJIVI PUTEM KODA.
RODITELJIMA SE UKAZUJE NA VAŽNOST DA KOD KOJI ĆE DOBITI PRILIKOM PRIJAVE UPISA ČUVAJU DO OKONČANJA POSTUPKA UPISA KAKO BI MOGLI PROVJERITI REZULTATE UPISA SVOG DJETETA/DJECE.


Sve o upisima pogledajte u priloženim dokumenentima:Dokumeni koje možete preuzesti:


Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content