rezultati upisa DV Marjan


Rješenje o upisu djece u dječje vrtiće i jaslice Dječjeg vrtića Marjan za pedagošku godinu 2021./2022. po programima


V A Ž N O


OBAVIJEST RODITELJIMA/STARATELJIMA

Roditelji/staratelji djece upisane temeljem Rješenja o upisu djece u dječje vrtiće i jaslice Dječjeg vrtića Marjan za pedagošku godinu 2021./2022. po programima potpisat će Ugovore o međusobnim pravima i obvezama s Dječjim vrtićem Marjan (oba roditelja trebaju biti u potpisu, odnosno iznimno jedan roditelj, sukladno čl. 17. citiranog Ugovora) u razdoblju od 05.07.2021. god. do najkasnije 13.07.2021. god. u Upravi Vrtića na adresi Put sv. Mande 11 u vremenu od 08.00 do 13.00 sati.
U protivnom, smatrat će se da su odustali od upisa djeteta/djece u program vrtića ili jaslica.

U prilogu:


V A Ž N O


OBAVIJEST RODITELJIMA/STARATELJIMA PODNOSITELJIMA ŽALBE

Podnositelji zahtjeva koji nisu zadovoljni Rješenjem Povjerenstva za upise o upisu djece u dječje vrtiće i jaslice Dječjeg vrtića Marjan za pedagošku godinu 2021./2022. imaju pravo žalbe u roku od petnaest (15) dana i to zaključno s 16.07.2021. god.
Žalbe će se zaprimati u Upravi vrtića, na adresi Put sv. Mande 11, Split, u vremenu od 08:00 do 13:00 sati svakim radnim danom (osim subote i nedjelje) ili putem elektroničke pošte:
upisi@vrtic-marjan.hr

Roditelji/staratelji djece koji po žalbi dobiju pozitivno rješenje, izvršit će potpisivanje Ugovora o međusobnim pravima i obvezama s Dječjim vrtićem Marjan (oba roditelja trebaju biti u potpisu, odnosno iznimno jedan roditelj sukladno čl. 17. citiranog Ugovora), u roku od 7 dana od dana zaprimanja pozitivnog rješenja po žalbi, te će iste dostaviti najkasnije do 31.08.2021. god. u vrtić „Tamarin“ na adresi Nazorov prilaz 2, Split, u vremenu od 08.00 do 13.00 sati.


NAPOMENA: Ugovore možete preuzeti sa web stranice (u prilogu) ili u vrtiću „Tamarin“.

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content