Dragi roditelji pod uvjetima niže navedenim možete ostvariti umanjenje ili sufinanciranje cijene programa vrtića. Na vama je da odlučite koju će te od navedene dvije mogućnosti koristiti u koliko ostvarujete pravo i na umanjenje i na sufinanciranje cijene programa vrtića.

Roditelj ne može istovremeno koristiti umanjenje sudjelovanja u cijeni programa propisane Odlukom o socijalnoj skrbi Grada Splita i Odlukom o utvrđivanju mjerila za sudjelovanje roditelja u cijeni programa dječjih vrtića i jaslica Grada Splita.

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više