DV Marjan corona

Prema Odluci Vlade Republike Hrvatske te sukladno zaključcima sa sastanka Gradonačelnika gosp. Andre Krstulovića Opare s Aktivom ravnatelja osnovnih škola Grada Splita i Ravnateljicama predškolskih ustanova Grada Splita vezano za mjere suzbijanja nastanka i širenja virusa COVID-19 od ponedjeljka, 16. ožujka neće biti nastave u osnovnim i srednjim školama ni na fakultetima.

Djelatnici škola i dječjih vrtića, do daljnjega aktivnosti trebaju obavljati na radnom mjestu u školama i predškolskim ustanovama.

Vrtići čiji je osnivač Grad Split (DV Marjan, DV Cvit mediterana, DV Grigor Vitez i DV Radost) će od ponedjeljka biti otvoreni za djecu čiji roditelji rade i ne mogu organizirati čuvanje kod kuće. 

Upućujemo roditelje da detaljne informacije zatraže u školama i vrtićima koje njihova djeca pohađaju. Nove informacije možete pratiti na web stranici Grada Splita i na našim stranicama.

Informacije i upute za građane kako se ponašati ukoliko imaju simptome koronavirusa te preventivne mjere objavili smo na web stranici Grada Splita .Poštovani sugrađani, na nama je da se ponašamo odgovorno, prema sebi i prema društvu u kojem živimo. Jedino tako, ako slušamo struku i poštujemo mjere koje nam odgovorni daju, život u Splitu, Dalmaciji i u domovini Hrvatskoj, u konačnici i u cijelom svijetu, ubrzo će se vratiti u normalu

– gradonačelnik Andro Krstulović Opara.


Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content