Poštovani roditelji,

predavanje za roditelje novoupisane djece na temu Prilagodba djeteta na jaslice održat će se

07.lipnja 2022. u 17 sati u dječjem vrtiću Koralj za roditelje djece koja su ostvarila upis u jaslice DV Koralj, DV Potočnica II i DV Crvenkapica .

Predavanje za roditelje koji su ostvarili upis djeteta u jaslice DV Mandalina i DV Ciciban održat će se 14. lipnja 2022. u 17 sati u dječjem vrtiću Mandalina.

Predavanje na temu Prilagodba djeteta na vrtić za sve roditelje djece koja su ostvarila upis u neki od vrtića u DV Marjan održat će se 7.lipnja 2022. u 18,15 sati u dječjem vrtiću Koralj.

Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content