Gradonačelnik Grada Splita, dana 24.03.2020.g. donio je Zaključak o oslobađanju plaćanja cijene programa dječjih vrtića i jaslica čiji je osnivač i vlasnik Grad Split, za vrijeme trajanja pandemije koronavirusa COVID-19 prema kojem:

  • Korisnici naših usluga oslobađaju se od plaćanja cijene programa koji koriste u ovom Vrtiću počevši od 19.03.2020. do okončavanja mjere ograničavanja i zabrane okupljanja uzrokovanih opasnostima od zaraze koronavirusom COVID-19, a sve kao mjera pomoći građanima zbog izvanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom koronavirusa COVID-19
  • Za mjesec ožujak 2020.g. korisnici će platiti pola iznosa od cijene programa koji koriste, kako stoji u Odluci Ravnateljice Dv Marjan.
Dječji vrtić Marjan posvećuju veliku važnost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Politika zaštite osobnih podataka uređuje način postupanja s informacijama koje Dječji vrtić Marjan obrađuju odnosno prikupljaju prilikom posjeta našoj internet stranici. Napominjemo kako se obrada prikupljenih osobnih podataka temelji na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Za potpuni tekst Politike zaštite osobnih podataka i politike kolačića molimo Vas da koristite poveznicu niže:
Prihvaćam Pročitaj više
Skip to content